Waar je ook bent, waar je ook heen gaat, het is altijd handig om je telefoon bij je te hebben. Voor contact met anderen, voor navigatie, voor entertainment, voor informatie, en ga zo maar door. Maar helaas is het niet altijd makkelijk om je telefoon mee te nemen onderweg. Althans, niet zonder een handige gadget. Gelukkig zijn er daar genoeg van. Het maakt niet uit of je hardloopt, in de auto zit, of motor rijdt. Er zijn gadgets voor iedereen in elke situatie. In deze tekst gaat het over een aantal van die gadgets.

Gadgets voor je telefoon

Een van de eenvoudigste manieren om je telefoon beschermd mee te nemen, is door er een hoesje om te doen. Hoesjes kunnen niet alleen je telefoon er leuker uit laten zien, maar ze kunnen je telefoon ook beschermen tegen deuken en krassen. Er zijn ook hoesjes die nog verder gaan dan dat; deze hoesjes hebben een zogenoemde ‘MicroRail connector’ ingebouwd. Daarmee kan je je telefoon overal aan vastmaken. Deze hoesjes heten SP connect cases. Ook hebben deze hoesjes een opstaande rand waardoor je telefoon niet alleen van de achter- en zijkanten wordt beschermd, maar ook aan de voorkant, aangezien je je telefoon nooit volledig op het scherm kan laten vallen. 

Gadgets voor als je op de weg bent

Mocht je je telefoon willen meenemen op de fiets, scooter of motor, heb je daar een bike mount voor nodig. Vanwege de veiligheid mag je je telefoon niet in je hand hebben tijdens het rijden. Toch is het wel handig om een telefoon bij je te hebben als, bijvoorbeeld, je de weg niet precies weet. Dan is het handig om op je telefoon een kaart van het gebied te kunnen bekijken. Een bike mount helpt je je handen vrij te houden tijdens het rijden. Zo kan je je telefoon toch nog gebruiken, maar heb je je handen vrij om (onder andere) te sturen. Veilig én handig.