Wanneer je heel graag een nieuwe auto rijdt of wanneer een jong gebruikte auto ook goed is, dan is private lease wellicht de oplossing voor jou. Het kopen van een andere auto kost altijd veel geld. Soms is het plotseling noodzakelijk om je auto te vervangen, omdat deze door een ongeluk dusdanig is beschadigd dat reparatie niet meer mogelijk is. Natuurlijk kan ook de technische staat van je huidige auto zo slecht zijn geworden dat je niet meer op je bakkie kunt vertrouwen. Wanneer je op dat moment nog niet voldoende geld gespaard hebt om een andere kwalitatief goede auto te kopen, dan heeft Bynco de oplossing voor je.

Een nieuwe lease auto of een occasion private lease

Bij Bynco kun je een private lease contract afsluiten voor een gloednieuwe auto, maar ook voor een jong gebruikte. Voor de occasion private lease contracten gebruikt Bynco de auto’s die na enkele jaren terug komen uit de “nieuwe lease”. Zo’n ex-lease auto is de perfecte auto wanneer je betrouwbaar wilt rondrijden en daarom gebruikt Bynco deze wagens voor tweedehands lease contracten.

Waarom ex-lease auto’s geschikt zijn voor occasion private lease

Ex-lease auto’s zijn over het algemeen zeer goed onderhouden, hebben op tijd de onderhoudsbeurten gehad en konden op koste van de leasemaatschappij gerepareerd worden wanneer er schade was. De leasenemer hoefde daarvoor niet te betalen en liet de auto daarom graag maken. De onderhoudsboekjes zijn bij ex-lease auto’s keurig ingevuld zodat Bynco in één oogopslag kan zien welke onderdelen al vervangen zijn en welke er op korte termijn aankomen.  Bovendien worden er met de meeste lease auto’s niet overdreven veel kilometers gereden. Wanneer je dus kiest voor een occasion private lease bij Bynco, ontvang je een jong gebruikte goed onderhouden tweedehands auto naar keus. Bynco heeft een groot assortiment verschillende occasion lease auto’s voor je klaar staan. Natuurlijk profiteer je bij een occasion private lease van dezelfde voordelen als wanneer je een nieuwe auto kiest.