Iedereen die zich interesseert in het elektrisch rijden weet dat het merk Tesla deze manier van autorijden naar een hoger niveau heeft getild. Tesla kwam jaren geleden al met een elektrische auto die aan onze verwachtingen voldeed. Eindelijk een super snelle auto die niet om de paar honderd kilometer opgeladen moest worden! Nog steeds kunnen we Tesla wel zien als een koploper op de elektrische automarkt. Die top één positie maken ze opnieuw waar nu de Tesla Model 3 geproduceerd is.

De Tesla Model 3 leasen in Nederland

De Tesla Model 3 heeft alles wat een moderne auto moet hebben en is sinds de introductie al een enorm succes. In Nederland kun je daarbij ook nog eens kiezen voor een Tesla Model 3 lease. Dit betekend dat vrijwel iedereen, zowel privé als zakelijk de mogelijkheid krijgt om in deze grandioze auto te rijden. De grootste verschillen ten opzichte van de eerder ontwikkelde Tesla modellen is wederom het bereik van de accu ofwel de hoogte van de actieradius. Je kunt met een volle accu maar liefst gemiddeld zo’n 450 kilometer rijden! Wanneer je dan toch eindelijk moet opladen, is je accu met de snellaad functie al binnen 20 minuten weer vol. Op deze manier heeft de Tesla Model 3 afgerekend met het zogenaamde range anxiety, ofwel de angst om stil te komen staan.

Fenomenale rijprestaties

De Tesla Model 3 zou geen Tesla zijn als ook de rijprestaties weer tot in de puntjes was verbeterd. De heerlijk krachtige motor waarmee je supersnel op de juiste snelheid zit is natuurlijk ook een enorm pluspunt van deze auto. Net zoals het zeer comfortabele interieur. Pas wel op, wanneer je elektrisch wilt gaan rijden en je kiest voor een Tesla Model 3 dan wil je waarschijnlijk nooit meer anders!

De aanschafprijs van een Tesla Model 3 omzeilen

Natuurlijk is de aanschafprijs van deze wagen wel een punt. Een elektrische auto is over het algemeen een flink stuk duurder dan een auto die rijdt op fossiele brandstof. Dit komt door de technische elektromotor. Maar wanneer je de auto gaat rijden zal je deze meerprijs snel terug verdienen. Je hoeft namelijk niet te tanken, de onderhoudsbeurten zijn minder en goedkoper en je hoeft geen wegenbelasting te betalen. Door te kiezen voor Tesla Model 3 lease, kies je dus voor zeer goedkoop en comfortabel rijden zonder dat je de aanschafprijs hoeft te betalen voor deze fantastische auto.

Veilig, stabiel en zonder zorgen auto rijden

Wanneer je voor een leaseauto kiest, kies je voor de meest onbezorgde manier van rijden. Je hebt namelijk altijd een nieuwe auto ter beschikking. Wanneer er onverhoopt toch een defect optreed, krijg je direct vervangend vervoer en wordt de auto op kosten van de leasemaatschappij gemaakt. Het enige dat je hoeft te betalen is het vooraf afgesproken vaste maandbedrag en het opladen van je elektrische auto. Als je kiest voor de Tesla Model 3 lease krijg je daar de veiligheid en stabiliteit van de auto zelf ook nog eens bij. Deze Tesla is uitvoerig getest en heeft een speciale corrosie die vele malen sterker is dan bij andere merken. Daarbij ligt de Tesla Model 3 vanwege het lage zwaartepunt en de elektrische aandrijving zeer stabiel op de weg en functioneert uitstekend bij alle soorten weersinvloeden.