Can-Am store Nederland verkoopt onderdelen en accessoires voor de Spyder en Ryker series. Hierbij kunt u denken aan unieke velgensets, beschermhoezen, koffers, elektronica enzovoort. Maar, wat ook erg leuk is, is om een kabaal te maken wanneer je langs een paar mensen rijdt. Dan moet u wel van aandacht houden natuurlijk. Dit kan met een Akrapovič uitlaatsysteem die gewoon te koop is op de website van Can-Am store Nederland.

Akrapovič op Ryker of Spyder heeft de volgende voordelen:

  1. Modern en kwalitatief sterk design

Waar Akrapovič zich erg op focust is het design en de kwalitateit/materiaal. Je kunt bij Akrapovič altijd zeker zijn dat je maatwerk in handen hebt. De nieuwe zeshoekige dempers hebben het concept van de uitlaatsystemen positief veranderd.

  1. Extra vermogen

Doordat Akrapovič de juiste materialen en een goed ontwerp met weinig gewicht goed met elkaar combineert wordt er de best mogelijke gasstroom gecreëerd. Dit samen met de katalysoren zorgen ervoor dat er heel wat pk’s bijkomen.

  1. Bruut geluid

Dit is eigenlijk waarvoor u het doet, toch? Een mooi hard geluid waardoor je een stuk sneller opvalt. Wanneer je een Akrapovič uitlaat onder je Can-Am Spyder of Ryker hebt weet je zeker dat je uniek bent als het gaat om geluid.

  1. De nummer één

Racing is iets waar Akrapovič veel ervaring mee heeft. Er zijn maar liefst 57 wereldkampioenen die Akrapovič hebben gebruikt. Dat maakt het merk eigenlijk gelijk de nummer één als je het vanuit een competitief oogpunt bekijkt.

  1. Haantje de voorste

Het bedrijf wilt altijd de eerste zijn die innoveren. Daarom wordt er super veel geld geïnvesteerd in het onderzoeken van ontwikkelingen en trends. Het bizarre aan de uitlaten is dat ondanks het harde en prachtige geluid ze stuk voor stuk voldoen aan alle wettelijke eisen!