Heb je een tweedehandse auto gekocht? Doe dan zeker een kentekencheck. Door middel van een kentekencheck kun je zien hoeveel eigenaren de auto heeft gehad. Zo weet je ook als het misschien te maken heeft met diefstal of als de auto te oud is.

Controle

Vanwege de kentekencheck kun je zien hoeveel brandstof er maandelijks wordt gebruikt en hoeveel wegenbelasting er betaald wordt. Het is een goed manier van controleren. Je kunt ook zien hoeveel keer de auto is getest of onderhouden. Aan de hand van deze gegevens kun je bepalen als je de auto nog wilt kopen of niet. Gekeken naar al deze omstandigheden kun je de prijs ook verlagen. De controle wordt uitgevoerd door alleen het kenteken te noteren op een speciaal website.

Voordelen

Dankzij de auto kentekencheck kun je achterhalen wat het kilometer stand is van de auto. Zie je dat het veel is dan gaat de deal niet door. Je kunt op zoek gaan naar een ander auto, want deze kan elk moment een onderdeel vervangen. Alhoewel je op kentekencheck ook kunt zien als de auto meerdere malen onderdelen heeft vervangen, dan gaat de verkoop ook niet door of je zult de prijs moeten verlagen.

Door middel van de kentekencheck kun je ook de dagwaarde ervan bepalen. Wil je jouw auto verkopen dan kan dit alleen op zo een manier. De kentekencheck is een heel gemakkelijk manier bedacht om je auto te kunnen verkopen of kopen. Je kunt niet zomaar een auto kopen die heel duur kost, maar zoveel mogelijkheden biedt. Luister niet naar adviezen van anderen, maar ga naar kentekencheck voor de correcte informatie. Kentekencheck kun je daarom heel makkelijk bij ons checken.