Heb je een auto die kapot is? Dump hem niet! Je kunt er best wel geld mee verdienen. Er zullen vast wel enkele onderdelen erin zitten die gebruikt kunnen worden voor een ander auto. Of je kunt hem verkopen in de staat zoals hij verkeert op dat moment. De nieuwe eigenaar kan de ontbrekende of kapotte delen vervangen. Er is altijd geld te verdienen aan een kapotte auto. Verkoop je auto als sloop!

Wanneer sloop

Een rijbare auto wordt niet als sloop beschouwd. Heb je een auto die niet meer rijbaar is, omdat het kapot is? Geen nood, je kunt hem verkopen als sloop. Als jij als eigenaar van de auto deze niet kunt repareren, omdat de kosten te hoog zijn kun je hem als sloop verkopen. Behalve de onderdelen is er ook geld te verdienen aan een kale auto. Het ijzer van de auto wordt ook goed gebruikt.

Prijs

De prijs van de auto naar de sloop wordt bepaald aan de hand van de staat van de auto. Als de auto misschien nog rijbaar is kun je er goed mee verdienen. Wat je ook kunt doen is de dagwaarde bepalen van de auto op kenteken check. Aan de hand hiervan kun je kijken hoeveel je zult ontvangen voor je auto.

Online

Gaat de verkoop moeilijk in een sloperij dan kun je jouw auto online verkopen. Jouw contact nummer en kenteken nummer wordt vermeld. De koper gaat zelf via kentekencheck de staat bekijken en contakt met je opnemen voor de prijs. Of een afspraak maken om de auto te bezichtigen. Online gaat dit vaker sneller, want de koper kan de staat van de auto online bekijken via kentekencheck.