Wil je een rolstoelauto huren? Wanneer je als rolstoelgebruiker regelmatig de auto nodig hebt is het wel zo prettig om zowel een veilige als goede en comfortabele auto te hebben. Wil je zelf geen auto aanschaffen maar vind je het wel fijn om altijd beroep te kunnen doen op een aangepaste auto? Een rolstoelauto huren is dan precies wat je nodig hebt. Je kunt een rolstoelauto huren bij Freedom Auto Aanpassingen. Hoe werkt dat? Dat lees je hier!

Kies uit tal van merken, modellen en mogelijkheden

Een rolstoelauto huren bij Freedom Auto Aanpassingen is makkelijk en snel. Online kun je kijken naar wat voor auto je graag wilt huren. Je kunt kiezen voor een aangepaste auto, maar ook een aangepaste bus of taxi. Wat je kiest is vooral afhankelijk van het aantal personen dat je wilt vervoeren en hoeveel ruimte en comfort de rolstoelgebruiker wil. Een rolstoelauto is altijd zo ingericht dat je als passagier volop de ruimte hebt. Daarnaast zit je op gelijke hoogte met het raam waardoor naar buiten kijken goed mogelijk is. Heb je een auto gekozen? De volgende stap is het kiezen van het merk en model. Bij Freedom Auto Aanpassingen heb je keuze uit flink wat merken, zoals Nissan, Volkswagen en Peugeot.

Je kunt de gekozen rolstoelauto of bus meenemen voor een proefrit, zodat je goed kunt ervaren hoe de auto werkt en wat de mogelijkheden zijn. Daarna kun je een huurperiode afspreken en kun je gebruik gaan maken van de rolstoelauto.